Speciaal voor alle Noordelingen in Nederland bieden we nu ook  zadelpassingen aan! Onze ambassadeur Marjolein de Vries-Bruinsma is in de leer geweest bij Marjolijn (de eigenaar van Boomloos in Balans), en ze rijdt zelf met een Freemax, een Edix en een Deuber Flex Fit Vario. Met twee paarden en ruime wedstrijdervaring is Marjolein een doorgewinterde zadelkenner. Je kunt vanaf heden bij haar terecht voor zowel western- als dressuurzadels.

Vanuit Jubbega (postcode 8411) kan zij zadelpassingen doen met een maximale afstand van één uur rijden. Zij heeft zelf enkele paszadels in haar bezit en vanuit de hoofdvestiging in Gennep kunnen ook paszadels naar haar verzonden worden. Zo kun je meerdere zadels proberen!

Vanwege haar zeer drukke agenda, worden de pasafspraken in goed overleg gemaakt. Wil je gebruik maken van haar diensten, neem dan even contact op via info@boomloos-in-balans.nl en zij neemt daarna contact met je op.

Let op: Marjolein is niet bij ons in loondienst. Zij werkt volledig zelfstandig en maakt gebruik van onze demozadels. Zij hanteert daarom haar eigen tarieven en deelt haar eigen tijden in. Deze zijn via email bij ons op te vragen. Aankoop van nieuwe zadels geschieden te allen tijde via Boomloos in Balans.