Ben jij wel eens nerveus bij je paard? Wellicht ben je wat angstig of voel je spanning? Ben je het plezier met je paard wat verloren? Dan kan Boomloos in Balans je ook helpen. Onder de naam ‘Samen in Balans’ bied ik namelijk coachingsessies aan om het plezier samen met je paard weer terug te krijgen.

Hoe werkt het?
Ik laat jou van binnen naar buiten werken in plaats van andersom. Samen met jou zoek ik via een individuele en persoonlijke aanpak naar wat het beste is voor jou en je paard. Een oplossing komt hierdoor van binnenuit, jij leert zelf de oplossing voor je vraagstukken te vinden. De meerwaarde is dat je weerbaar wordt. Je wordt een ruiter die zelfvertrouwen opbouwt, omdat je oplossingsgericht gaat denken, je kwaliteiten weer ziet, grenzen durft te stellen, voor jezelf op durft te komen en je eigen weg durft te gaan. Je leert in je eigen tempo, binnen je eigen mogelijkheden.

Wil je weer met plezier samen met je paard kunnen genieten? Wil je zonder angst of spanning samen op pad? Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.