Hoe werkt het
Voor een week kun je een hoofdstel proberen. We spreken na ontvangst een retourdatum af. Op die dag stuur je het hoofdstel weer schoon terug. Bevalt het? Dan mag je het hoofdstel nieuw kopen met €20,- korting. Dan heb je het dus voor de reguliere prijs, zonder extra kosten gemaakt te hebben!
Beviel het niet? Dan kun je eventueel een ander hoofdstel proberen, of je laat het er even bij. Die keus is geheel aan jou. Stuur je het te laat terug? Dan komt er €20,- aan huur bij.

De kosten
Een hoofdstel proberen kost €20,- per week. De borg is de prijs van het hoofdstel dat je probeert. Verzendkosten betaal je zelf (via DPD is dat erg goedkoop). Je stuurt het hoofdstel sowieso op de afgesproken datum schoon retour. Wil je het kopen? Dan mag je een nieuwe bestellen met €20,- korting. Dan heb je gewoon een nieuwe voor de reguliere prijd en heb je geen extra kosten gemaakt. Beviel het toch niet? Dan kun je een andere proberen, of je gaat zelf op zoek naar iets dat wel matcht. De borg per hoofdstel is de nieuwprijs.

Welke kun je proberen?
ED1, ED2, ED3 en ED4 van Edix in maat cob en maat full. Dit is een sidepull, kingekruist, bosal of hackemore. Je kunt de foto’s zien op de website van Edix. Je krijgt een zwarte of een bruine. Mocht je een andere kleur willen bestellen bij aankoop is dat geen enkel probleem. Op de website van Edix kun je uit alles kiezen. Het testhoofdstel stuur je sowieso terug, daarna kun je kiezen welke kleur je eventueel wilt bestellen.